Общи условия за ползване на сайта и е-магазина

Описаните по-долу общи условия се явяват като правно споразумение, имащо обвързваща сила между клиентите (потребителите) и сайта staystrong.eu, касаещи се до продуктите, предлагани на същия сайт.

Разглеждайки отделните страници на сайта, кликайки върху връзките и обектите, разположени наstaystrong.eu, потребителите се съгласяват, приемат и се задължават да спазват условията за обслужване.

Поверителност на данните на потребителя

staystrong.eu обработва и предприема необходимите мерки за защита на личните данни на потребителя, съгласно изискванията, посочени в Закона за защита на личните данни. Потребителят се съгласява, чеstaystrong.eu има право да обработва личните им данни във връзка с ползването на услугите на сайта. За да можем да изпълняваме и обработваме Вашите поръчки (на потребителя), е необходимо приемането на следните лични данни:

– име и фамилия

– e-mail

– телефон за връзка

– адрес за фактура и доставка

– пощенски код

Впоследствие, потребителите имат възможността да коригират данните си от личния си профил. Данните, които същите предоставят при разглеждане на отделните страници на сайта, при регистрация или поръчка на продукт, се използват само и единствено с цел обслужване на потребителите при приемането и изпълнението на поръчките, предлагане ан нови/други продукти, връзка с потребителите в случай на проблем, Абонаменти за новини, и подобряване на качеството на обслужване наstaystrong.eu.

staystrong.eu гарантира, че предоставените данни нямат да бъдат предоставяни под никаква форма на трети лица, както и да бъдат използвани за цели, различни от посочените по-горе. 

Потребителите, вече абонирани за Абонамента за новини, могат по всяко време да прекратят абонамента си като кликнат върху връзката, разположена в края на всяка новина

Потребителският профил също може да бъде анулиран (изтрит) от системата на сайта staystrong.eu, заедно с прикрепените към него данни при желание от страна на потребителя.

Поръчка и цени

Всяка направена поръчка на продукт през системата на staystrong.eu следва да се заплати по избрания от потребителя начин на плащане. При първа поръчка служител към сайта staystrong.eu се свързва с потребителя за потвърждение, като при повторна поръчка се изпълнява поръчката директно, като потребителят получава известие за успешно направена поръчка по имейла си, който е предоставил на сайта. Поръчки, направени след 18:00 ч. се обработват на следващия работен ден. Доставката се изпълнява в рамките на 2-3 дни от съответната куриерска фирма.

При поръчка на продукт, потребителят има възможност да види артикулите, които закупува, цените и личните си данни, като три имена, имейл, телефон, пощенски код, адрес, начин на доставка и плащане.

Поръчката на продукт през сайта и е-магазина на  staystrong.eu означава изразено съгласие за сключване на договор за дистанционна продажба, регулирани от приложения за целта Закон за защита на потребителите.

Всички посочени цени са в BGN валута с включен ДДС. Цените на продуктите НЕ включват цената за доставката, която следва да се изпълни от куриерската фирма.

Проблеми/трудости при изпълнение на поръчката

Какво може да предизвика ситуации, възпрепятстващи изпълнението на поръчката

  1. Сtaystrong.eu следва да уведоми клиента в случай, че поръчаният продукт е изчерпан/не е наличен чрез изпращане на имейл съобщение или чрез връзка по телефона в най-кратък срок време.
  2. Не са изключение възпрепятствия при избор на „Плащане с карта“ или Paypal, но не е извършено плащане или има забавяне на плащането.
  3. Възможно е забавяне поради грешно посочени или непълни данни за доставка от страна на потребителя-клиент – имена, адрес, телефон, пощенски код.

 

При установено несъответствие между получените и поръчаните продукти или в случай на неточности по наша вина, сайтът staystrong.eu  ще поеме разходите за връщане и замяна на несъответстващите продукти. При възникнала невъзможност за доставка, за която няма вина сайта staystrong.eu , (например потребителят не се намира на посочения адрес или не отговаря на обажданията на куриера/доставчика ) поръчката ще бъде върната обратно при нас докато се свържем обратно с потребителя.

Направените поръчки следва да се заплатят по един от посочените в е-магазина методи. При избор на метод на плащане, различен от наложен, потребителят изразява съгласие за заплащане на цената авансово по посочената от сайта банкова сметка.

Към момента staystrong.eu  предлага 1 метод на плащане

1. Плащане при доставка/наложен платеж – извършва се при получаване на поръчката, плащате на куриера.

Доставка и получаване на поръчката/продукта

  1. След потвърждението за поръчка, потребителят изразява своето съгласие да заплати цената на желания продукт и посочената стойност на транспортните разходи.
  2. Доставка до посочен адрес: потребителят избира опцията за доставка в процеса на поръчка след като вече е попълнил адрес, имена, пощенски код и допълнителните инструкции.

 

Отказ от поръчка и опция за връщане

Потребителят може да върне продукта в рамките на 14 дни от датата на закупуване само при изрично спазване на следните условия:

– Продукта/ите са в оригиналната си опаковка

– Няма установени следи от употреба, нарушена цялост, зацапване, скъсване, др.

– Наличие на оригинална фактура и/или друг документ, доказващ, че Вие сте закупили продукта от е-магазин  staystrong.eu

– Разходите по връщането на продуктите са за сметка на потребителя

Продукт, закупен от сайта и е-магазин staystrong.eu , може да бъде заменен с друг, или ако потребителят не желае това, може да му бъде възстановена сумата на продукта БЕЗ стойността на доставката. Възстановяване на суми с наложен платеж извършваме по банков път по сметка, посочена от същия потребител в срок от 14 дни от датата, в която същият ни е уведомил за отказа си.

Рекламации и въпроси към нас

При проблеми, въпроси и искане за рекламации, моля, обърнете се към отзивчия екип на staystrong.eu по посочените за целта начини: admin@staystrong.eu или по телефон +359 898 623 062.

Разрешаване на неразрешими спорове

Надзорният орган за защита на правата на потребителя в България е КЗП с адрес

1000 гр. София, пл.“Славейков“ №4А, ет.3, 4 и 6;  тел.: (02) 980 25 24; факс: (02) 988 42 18; гореща линия: 0700 111 22 ; уебсайт: www.kzp.bg.

При проблем или въпроси, сайтът staystrong.eu  съветва потребителите си най-напред да се обърнат към отзивчивия му екип, който е готов да помогне и съдейства, с каквото е необходимо за разрешаването на проблема.

Авторски права

Сайтът и е-магазин staystrong.eu съдържа авторски права, материали, текстове, лога, графики, бази данни и софтуер, всички от които са собственост на staystrong.eu и са защитени от родните закони за авторски и други права върху интелектуалната собственост. Възпроизвеждането на съдържанието на сайта или който и да е негов елемент без писменото съгласие на staystrong.eu се приема като нарушение на авторските права и се наказва спрямо предвидения за целта Закон за защита на интелектуалната собственост.

Наличните продукти

Предлаганите от staystrong.eu  продукти не са предназначение за лечение, диагностика или превенция на здравословни заболявания.